Team

About Hiu-Wah

Na een creatieve opleiding koos Hiu-Wah ervoor om zich te verdiepen in het plaatsen van nagels. Vooral omdat ze zich graag uitleeft met alle mogelijke nailart, kleuren en glitters! Nadat ze het plaatsen van nagels onder knie kreeg, wilde ze nog meer kunnen. Opleiding na opleiding, stap na stap begon ze beter te worden. Daarom besloot ze in 2018 enkele opleidingen te volgen tot wimperstyliste. Onder leiding van Tarja leerde ze de wimperextensions te perfectioneren. Het liefst van al tovert ze ogen om tot de allermooiste poorten naar de ziel. Ze plaatst de mooiste soft russian volume lashes!

About Lynn

Lynn is een echte duizendpoot! Na haar opleiding tot schoonheidsspecialiste in 2008 deed ze nog een resem aan bijscholingen waaronder zelfs eentje in Barcelona! Ola Lynn! Ze is altijd haar vrolijke babbelgrage zelf. En ook al moet ze soms stilzitten, als het niet moet is ze altijd bezig! Lynn is master in het zetten van gelnagels maar kan ook prachtige mega volume lashes zetten. The more, the better? Lynn is diegene die je zoekt voor je lashes. Maar ook voor prachtig gestylleerde wenkbrauwen kan je bij Lynn terecht. Kortom, onze leuke spring-in-t-veld is van alle markten thuis!

About Tarja

Reeds 15 jaar ervaring heeft Tarja al in de branche. Nadat ze in 2002 afstudeerde als schoonheidsspecialiste startte ze in Antwerpen als nagelstyliste. Hier leerde ze nagels en voeten tot in de puntjes te verzorgen en meer nog, hier leerde ze alle kneepjes van vak omtrent acryl-nagels. Zwanger van haar 1ste dochter, begon ze met de voorbereidingen van haar eigen studio. In september 2009 startte ze studio Tarja, een beauty salon met als specialisatie nagels, wimpers en wenkbrauwen. Nu, 10 jaar later is de studio uitgegroeid tot een waar pareltje. Ze is all-round, een manusje-van-alles, zowel in de nagels, wimpers als wenkbrauwen een specialiste.