Make-up workshop

Basis Make-up workshop —> A beginners guide

Heb jij ook altijd al de kunst van het maquilleren onder de knie willen krijgen maar lukt het maar niet? Wil jij ook ’s morgens op je werk aankomen, helemaal opgemaakt zodat je collega’s van hun stoel vallen? En heb je al echt je best gedaan maar zie je er meestal uit als een foute versie van een dragqueen?

Dan hebben we nu een oplossing! Onze visagiste Shauni leert je in een workshop van 3 uur in beperkte groep, hoe je eraan begint! Alle stapjes worden stuk voor stuk overlopen zodat ook jij je een echte naturelle diva kan wanen.

Je leert hoe je een basis make-up aanbrengt met de juiste tools en met de juiste producten! Waarvoor diende die highlighter nu weer?

Wanneer? 2 december van 19u tot 22u

Waar? Cogelsplein 20, Deurne

Hoeveel? 49 euro incl. goodiebag twv 15 euro!

Wie? Shauni Leclère ( instagram haar maar eens!)

 

Glam make-up workshop —> Like a semi-pro

Weet je ondertussen al waarvoor elk potje en potloodje dient? Krijg jij geen spontane zweetaanvallen van woorden als contouring of smokey eyes? Dan kan je lekker aansluiten bij deze workshop. Hierin gaan we je wegwijs maken in de nieuwste trends, juiste kleuren en werkwijzen. Deze workshop wordt ook in een groep van maximum 6 personen gegeven zodat we je alle aandacht kunnen geven die je verdient!