Meer weten over Tarja

Vintage gezelligheid, geweldige resultaten.

Als jong meisje was Tarja al helemaal weg van -het mooi maken- van mensen. Haar jongere zus mocht dit dagelijks meemaken. Ze werd de levende pop die helemaal werd omgetoverd met gelakte nagels en gestifte lippen. Nog steeds wordt Katherine achtervolgd door deze jeugdtrauma’s.

Het zat er al vroeg in, daarom was de keuze snel gemaakt. Schoonheidsverzorging…. In 2002 studeerde ze af en met haar diploma schoonheidsspecialiste ging ze op zoek naar de perfecte job.

In 2005 kreeg ze dan ook de kans! Ze startte na een intensieve opleiding bij Perfect Nails en werkte met hart en ziel bij Nancy tot half 2009.

In september 2009 ging Tarja van start met haar eigen studio, met een amper 2 maand oude baby geen sinecure. Maar gedreven en gepassioneerd ging ze voor haar grote droom.

Waar in het begin de focus voornamelijk lag op de nagels, werd er de afgelopen jaren ook meer en meer focus gelegd op wimpers en wenkbrauwen. De nagels zijn dan wel het visitekaartje, de ogen en wenkbrauwen zijn 1 van de eerste indrukken die je opdoet bij iemand. En daarom schoolde ze zich de voorbije jaren bij met verschillende opleidingen. Van Browstyling tot russian volume, alles moest ze onder de knie krijgen. En groeide ze zo uit tot een all-round stylist.

Na bijna 9 jaar alleen te werken, hakte ze de knoop begin dit jaar door. Ze wou groeien en deed dit ook. Na 8 jaar een bijna volledige klantenstop te hebben toegepast werd het over een andere boeg gegooid. Ze ging op zoek naar versterking en vond de allereerste werkkracht die van start ging.

Samen met haar team verwelkomt ze je graag!

Wij willen vrouwen nog mooier maken en meer vertrouwen geven in zichzelf


Het team